*
*
*
*
*Pflichtfelder

 Hinzugefügt zu Ihren Favoriten

 Thank you for your feedback!

Market Manager voor de utiliteitsbouw

Hager Group is a leading supplier of solutions and services for electrical installations in residential, commercial and industrial buildings.

As an independent family-owned and run company based in Blieskastel, Germany, Hager Group is one of the industry's innovation leaders.

11,650 employees generate a turnover of 1.9 billion euros. Our components and applications are produced in

28 locations around the globe and customers in more than 129 countries all over the world trust in them.

The success of the company is based on our continuous ambition to deliver top quality and innovation through the contribution of all Group members.

Every member of the group has the local autonomy and freedom to act to satisfy our customers and support our global success. Our commitment to all employees is to grow together.


Market Manager voor de utiliteitsbouw


Wil jij een uitdagende baan binnen een enthousiast team en een modern en innovatief familiebedrijf met toonaangevende ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van marktconcepten, modulaire systeemtechniek en gebouwautomatiseringssystemen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een:

Market Manager voor de utiliteitsbouw

Heb jij talent voor onze markt, met kennis van elektrotechniek?

Reageer dan nu!

De techniek in gebouwen wordt complexer en gebouwinstallaties integreren meer en meer. Gebouwautomatisering speelt hierin belangrijke rol. Hager wil op gebied van gebouwautomatisering een professionele en innovatieve partner zijn en is daarom op zoek naar versterking.

Als Market Manager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het marktaandeel van Hager en het versterken van de Hager propositie op het gebied van gebouwautomatisering. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een efficiënt en succesvol lange termijn portfolioplan voor deze product- marktcombinatie in de Nederlandse markt. Dit plan bevat onder andere; markttrends, marktpositionering van Hager ten opzichte van de concurrentie en een operationele omzetting van onze strategische plannen. Maar ook het ontwikkelen van concepten en het identificeren van marktbehoeften als input voor product- of systeemontwikkelingen. Daarnaast worden introducties vanuit de Hager Group vertaald naar operationele plannen.

Samen met onze verkoopafdeling, Productmanagement, Marketing & Communicatie en Training bepaal jij de juiste mix die aansluit bij de wensen van onze klanten.

Kerntaken in deze functie zijn:

 • De strategische positionering van systemen en oplossingen;
 • Het opstellen en up-to-date houden van het lange termijn plan;
 • Het marktgericht in- en uitfaseren van producten;
 • Het bewaken van het imago en de naamsbekendheid van het portfolio binnen het marktsegment, het tijdig signaleren van problemen en acties nemen ter verbetering;
 • Uitvoeren van concurrentieanalyse en het nemen van initiatieven ter realisatie van de vergroting van het marktaandeel van Hager in Nederland;
 • Initiëren van marktonderzoek. Zorgdragen voor informatievoorziening door het signaleren van trends vanuit marktstudies, klantbezoeken, vakliteratuur e.d.;

Functie-eisen voor deze functie zijn:

 • Een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek of technische bedrijfskunde (met kennis van of aantoonbare affiniteit met elektrotechniek);
 • Kennis van gebouwbeheersystemen (HVAC), KNX systemen, energiebeheer en kabelmanagement;
 • Ervaring met projectmatig werken;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Ervaring met software pakketten zoals Office, SAP, CRM en Projectmanagement systemen;
 • 2-3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, zoals; Productmanagement of Business Development;
 • Ervaring met geïntegreerde gebouwbeheersystemen;
 • Competenties: Initiatief nemen, resultaatgericht werken, succesvol samenwerken;
 • Een analytisch vermogen gecombineerd met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden.

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waar je een nieuwe impuls kunt geven aan je carrière, binnen een flexibel en klantgericht familiebedrijf, dat zijn werknemers wil boeien en binden door te investeren in hun ontwikkeling?

Een familiebedrijf met een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door respect, collegialiteit, korte lijnen en resultaatgerichtheid


Reageer dan nu! Meer weten, bel, mail of stuur een whatsapp berichtje en stel je vraag.

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.hager.nl of bezoek ons youtube kanaal https://www.youtube.com/user/HagerTVNederland

Je vragen of sollicitatie en motivatie kun je richten aan:

Hager

T.a.v. Jennifer Artiss

Jennifer.artiss@hager.nl

Telefoon 073-711 02 41

Mobiel/whatsapp: 06 - 46 21 37 65

Kijk ook op:

www.hagergroup.com (career)

Nb. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Jennifer Artiss
Human Resource Manager
Hager Group

Tel.: +31 73 7110241
www.hagergroup.com
www.hager.nl
LinkedIn