*
*
*
*
*Mandatory fields

 Added to your favourites

 Thank you for your feedback!

Training- en kennismanager

Voor onze vestiging in ’s-Hertogenbosch zoeken wij een:

Trainer en Kennismanager

voor innovatieve energiedistributiesystemen

“Dawn of a sunrise industry. The energy system of the future will not work with the electrical installations of the past”

De wereld wordt “all-electric”. Steeds meer gebouwen hebben beschikking over decentrale opwekking (bijvoorbeeld zonnepanelen) of opslag van energie. Gebouwen worden duurzamer en steeds vaker is er bij gebouwen ruimte voor elektrische auto’s maar ook het internet of things speelt in gebouwen een steeds belangrijkere rol.

De techniek in gebouwen wordt complexer en gebouwinstallaties integreren en communiceren meer en meer met elkaar.

Energietechniek en energiemanagement spelen hierin een belangrijke rol. Hager is op het gebied van energietechniek een professionele en innovatieve partner, kun jij ons hierin versterken?

Heb jij gevoel voor marketing en kennis van elektrotechniek?

Reageer dan nu!

 


Training- en kennismanager


Wie ben jij?

 • Je bent communicatief sterk en maakt hiervan ook gebruik om in verschillende media (waaronder vaktijdschriften, social media) blijk te geven van autoriteit en expert knowledge;
 • Je staat in de markt bekend als autoriteit of wil hier graag naar toe groeien;
 • Jij hebt een afgeronde HBO opleiding Elektrotechniek of vergelijkbaar en ervaring in het overbrengen van kennis door bijvoorbeeld trainingen, presentaties alsook video’s. Affiniteit met marketing is een pré;
 • Jij hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een elektrotechnische en klantgerichte omgeving;
 • Jij hebt ervaring met presentatietechnieken en groepsgewijze trainings- en werkvormen. Didactische vaardigheden zijn een pré;
 • Je hebt kennis van en ervaring met e-learning, blended learning, social media, video’s maken etc;
 • Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pré;
 • Jij maakt gemakkelijk contact met anderen en beschikt over zowel sterke schriftelijke als mondelinge communicatieve vaardigheden – je weet jouw mening en visie over te brengen op anderen;
 • Jij bent leergierig, klantgericht en hebt autoriteit voor een groep.

Wat ga je doen?

 • Jij gaat werken op de afdeling marketmanagement. Samen met een collega trainer en kennismanager ben jij verantwoordelijk voor het op het gewenste niveau brengen en houden van de kennis van collega's en relaties van Hager op het gebied van energiedistributie en bijbehorende en aangrenzende thema's; waaronder:
  • Smart Grids en energiemanagement;
  • Duurzaamheid in relatie tot gebouwautomatisering
  • Thuisautomatisering
  • Koppeling met HVAC en regelsystemen
  • Koppeling met informatietechnologie (IP)
 • Je maakt voor het overbrengen van kennis gebruik van verschillende methodieken en middelen zoals: face-to-face training, webinars, blended learning, demonstraties, video, vlogs etc.;
 • Je maakt namens Hager onderdeel uit van specialistische werkgroepen, commissies of netwerken op het gebied van verdeelsystemen en bijbehorende normering.

Wie zijn wij?

Hager Group is een onafhankelijk familiebedrijf, een van de wereldwijd leidende fabrikanten in de elektro-industrie met een omzet van meer dan 1,9 miljard euro. Hager Group is gevestigd in meer dan 80 landen met meer dan 11.400 medewerkers.

Het succes van het bedrijf is gebaseerd op onze ambitie om de hoogste kwaliteit en innovatie te bieden. Dit kan alleen gerealiseerd worden, wanneer alle leden van de Hager Group hieraan bijdragen.

Elk lid van de groep heeft de lokale autonomie en vrijheid om te handelen, zodat onze klanten een uitmuntende service krijgen en daarmee ons wereldwijde succes te ondersteunen. Onze belofte aan alle medewerkers is om samen te groeien.

Hager is een flexibel en klantgericht bedrijf dat zijn werknemers wil boeien en binden. Een informeel bedrijf met een bedrijfscultuur die zich kenmerkt door respect, durf, collegialiteit en resultaatgerichtheid. Een bedrijf waar nog ruimte is om je verder te ontplooien en te ontwikkelen.

Ben je na het lezen van deze vacature enthousiast? Stuur je sollicitatie naar:

Hager

T.a.v. Jennifer Artiss

Jennifer.artiss@hager.nl

Telefoon 073-711 02 41

Mobiel/whatsapp: 06 - 46 21 37 65

Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.hagergroup.com (carreer) of www.hager.nl of bezoek ons youtube kanaal https://www.youtube.com/user/HagerTVNederland

Nb. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Jennifer Artiss
Human Resource Manager
Hager Group

Tel.: +31 73 7110241
www.hagergroup.com
www.hager.nl
LinkedIn