*
*
*
*
* Mandatory fields

 Added to your favourites

 Thank you for your feedback!

Declarație de confidențialitate privind aplicația mobilă

Cea mai recentă actualizare: Noiembrie 2020

Compania Hager respectă viața dvs. privată și dorește să fie transparentă în privința tipurilor de date cu caracter personal pe care le colectează despre dvs. și modul în care le utilizează. Această declarație de confidențialitate privind aplicația mobilă (numită în continuare „Declarația”) explică modul în care colectăm, utilizăm și transmitem informațiile obținute despre dvs. prin intermediul utilizării aplicației și are scopul de a vă informa în privința drepturilor și libertăților pe care le puteți exercita în ceea ce privește utilizarea datelor dvs. cu caracter personal de către noi. Această declarație descrie și măsurile pe care le luăm pentru a proteja datele dvs.

Descărcând și utilizând aplicația, confirmați că ați citit și ați înțeles această declarație.

Aplicația pe care o utilizați este gestionată de afiliatul Hager (numit în continuare „Hager”), care este operatorul tuturor datelor cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestei aplicații. Pentru mai multe informații despre această aplicație, consultați secțiunea „Despre noi” sau „Termeni și condiții” din aplicația noastră.

Dacă nu doriți ca Hager să prelucreze prin intermediul acestei aplicații niciun fel de date cu caracter personal care vă privesc, așa cum se prevede în această declarație, nu instalați și nu utilizați aplicația. Anumite servicii pot fi furnizate doar prin intermediul aplicației. Prin urmare, abonarea la serviciile respective implică utilizarea aplicației.

 1. Linkuri rapide

Vă recomandăm să citiți această declarație în întregime pentru a vă asigura că ați luat cunoștință de toate informațiile necesare. Cu toate acestea, dacă doriți să consultați doar o anumită secțiune a acestei declarații, puteți da clic pe linkul relevant de mai jos pentru a accesa secțiunea respectivă.

 1. Definiții
 2. Ce date cu caracter personal colectăm și de ce?
 3. În ce scopuri utilizăm datele dvs. cu caracter personal?
 4. Cui îi transmitem datele dvs. cu caracter personal?
 5. În baza căror legi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal?
 6. Transferurile de date cu caracter personal în afara UE/SEE
 7. Cât timp vom stoca datele dvs. cu caracter personal?
 8. Crearea de profiluri
 9. Cum protejăm datele dvs. cu caracter personal?
 10. Protecția minorilor
 11. Cum puteți să vă dezabonați de la marketingul direct?
 12. Drepturile și opțiunile dvs.
 13. Linkuri externe
 14. Actualizările acestei declarații
 15. Cum puteți să ne contactați?

Definiții

Serviciul pentru locuințe inteligente, denumit în continuare „serviciul”, este serviciul pe bază de server furnizat dispozitivului dvs. pentru locuințe inteligente.

Dispozitivul pentru locuințe inteligente este unitatea de comandă care trebuie activată pentru a gestiona rețeaua dispozitivelor periferice conectate la acesta și care comunică cu dispozitivul dvs. mobil.

Sistemul pentru locuințe inteligente este sistemul alcătuit din dispozitivul pentru locuințe inteligente, dispozitivele periferice conectate la acesta și aplicația dispozitivului pentru locuințe inteligente destinată gestionării și/sau controlării instalațiilor din clădire și/sau produselor mobile.

Hager este afiliatul care gestionează aplicația pe care o utilizați și este operatorul tuturor datelor cu caracter personal care sunt colectate prin această aplicație. Pentru mai multe informații despre această aplicație, consultați secțiunea „Despre noi” sau „Termeni și condiții” din aplicația noastră.

Dispozitivul mobil este un telefon inteligent, un computer sau o tabletă.

Utilizatorul de referință este membrul gospodăriei care răspunde pentru utilizarea sistemului pentru locuințe inteligente și serviciile oferite prin acesta.

Termenii și condițiile privind serviciul sunt termenii și condițiile privind serviciul specificate în secțiunile A și B.

Produsele software sunt programele de computer pe care se bazează acest serviciu.

Sistemul este sistemul pentru locuințe inteligente configurat în locuința utilizatorului de referință.

Aplicația este soluția Hager pe care o folosiți cu dispozitivul dvs. mobil, disponibilă în țara dvs.

Informații generale privind funcționarea transmisiei de date în sistemul pentru locuințe inteligente:

Dacă dispozitivele periferice conectate la dispozitivul pentru locuințe inteligente comunică informații dispozitivului pentru locuințe inteligente (temperatură, deschiderea/închiderea jaluzelelor, prezența cuiva la ușă, portrete etc.), aceste informații sunt stocate în mod criptat în dispozitivul pentru locuințe inteligente, în interiorul locuinței dvs. Dacă vă conectați la sistem prin aplicația dispozitivului dvs. pentru locuințe inteligente în interiorul sau în afara locuinței dvs., aplicația creează un link direct securizat cu https:// la dispozitivul dvs. (criptare folosită de bănci: https. Criptare SSL de 2048 de biți).

Https (Hypertext Transfer Protocol Secure) este un protocol de transfer hipertext. Există posibilitatea de a bloca ascultarea și citirea datelor în procesul de transfer. Această acțiune se efectuează prin criptare și autentificare. Autentificarea are rolul de a verifica identitatea utilizatorului care se conectează la stabilirea comunicării.

Acest lucru înseamnă că doar dvs. puteți vedea informațiile privind locuința dvs. Când vă conectați dintr-un loc aflat în afara locuinței dvs., serverul Hager vă asigură conexiunea cu dispozitivul dvs. pentru locuințe inteligente. Dispozitivul dvs. pentru locuințe inteligente și dispozitivul dvs. mobil pot comunica între ele și dispozitivul dvs. pentru locuințe inteligente poate primi comenzi. Nu vom colecta niciodată informații privind locuința dvs. și acestea nu vor fi stocate niciodată pe serverul Hager.

Ce date cu caracter personal colectăm și de ce?

Colectăm diverse tipuri de date cu caracter personal prin intermediul utilizării acestei aplicații de către dvs., iar aceste informații vor fi prelucrate în conformitate cu scopurile descrise mai jos.

 • Informațiile pe care ni le furnizați în mod voluntar

Pentru a utiliza aplicația și a beneficia de serviciile pe care le oferim, trebuie să ne furnizați anumite date cu caracter personal, inclusiv următoarele:

 • informații de identificare, cum ar fi numele și prenumele, data nașterii, adresa, numărul de telefon, adresa e-mail, sexul;
 • informații privind viața profesională: date de contact profesionale și afilierea la companii;
 • informații privind viața privată: detalii despre produsele/serviciile pe care le folosiți sau care vă interesează, diverse alegeri personale în setări (cum ar fi programarea alarmei de siguranță), operațiunile zilnice efectuat în aplicația noastră (cum ar fi setările privind temperatura);
 • dacă alegeți să vă înregistrați prin intermediul unei rețele sociale (Facebook, Google+), în scopul funcționării aplicației, vom obține și vom prelucra doar numele, prenumele și adresa e-mail.

Nu colectăm și nu stocăm niciun fel de detalii privind cardul de credit prin intermediul aplicației noastre. Dacă doriți să efectuați o achiziție online prin intermediul acestei aplicații, veți fi redirecționat către site-ul nostru și tranzacția online se va realiza integral pe site. Pentru mai multe detalii despre colectarea datelor dvs. cu caracter personal pe site-ul nostru, citiți declarația de confidențialitate privind site-ul.

 

 • Informațiile pe care le colectăm în mod automat

Colectăm și prelucrăm într-o măsură limitată și sub formă anonimă și colectivă, date cu caracter personal privind utilizatorii acestei aplicații. Printre datele colectate se numără adresa dvs. IP sau identificatorul dispozitivului (de exemplu, numărul IMEI), versiunea sistemului de operare, datele la care accesați și utilizați aplicația, comportamentul dvs. în calitate de utilizator (cum ar fi interacțiunile cu aplicația) etc.

Colectarea acestor informații ne permite să înțelegem mai bine utilizatorii aplicației noastre, proveniența lor și conținutul din aplicația noastră de care sunt interesați. Utilizăm aceste informații în scopul analizelor noastre interne și pentru a îmbunătăți calitatea și relevanța aplicației noastre.

O parte dintre aceste informații pot fi colectate utilizând tehnologie de urmărire, după cum se explică în continuare, în secțiunea „Utilizarea tehnologiilor de urmărire”. De asemenea, este posibil să utilizăm datele privind locația de pe dispozitivul dvs. conform explicațiilor din secțiunea „Date bazate pe locație” de mai jos.

Pe lângă datele menționate mai sus, pentru aplicațiile noastre, colectăm următoarele informații (după caz):

 • versiunea aplicației (client și server);
 • setările aplicației (cum ar fi limba);
 • accesarea locală sau de la distanță;
 • numărul de utilizatori;
 • evenimentele (aici);
 • evenimentele privind dispozitivul (cum ar fi aprinderea/stingerea luminilor), după caz;
 • proprietățile utilizatorului (aici);
 • orientarea (portret/peisaj).
 • Utilizarea tehnologiilor de urmărire

Cu permisiunea dvs., este posibil să utilizăm diverse tipuri de tehnologie de urmărire în aplicațiile noastre (numite în continuare în mod colectiv „Tehnologia de urmărire”) pentru a colecta și a utiliza date cu caracter personal despre dvs., inclusiv în scopul serviciilor de publicitate bazată pe categorii de interes și al serviciilor bazate pe locație. Găsiți informații suplimentare privind aceste tehnologii în Secțiunea 9 a acestei declarații.

 • Datele bazate pe locație

Dacă ne permiteți accesul la datele privind locația de pe dispozitivul dvs., vom utiliza aceste informații pentru a vă trimite informații bazate pe locație și a furniza servicii la cerere.

De asemenea, dacă nu doriți să mai primiți notificări push pentru serviciile bazate pe locație, puteți dezactiva acest serviciu modificând setările telefonului dvs. sau setările aplicației prin deselectarea casetei corespunzătoare din secțiunea „Contul meu” din aplicație.

Pe dispozitivele Android, trebuie doar să accesați Setări → Setări generale → Manager de aplicații, apoi să căutați aplicația → să deselectați opțiunea „Afișare notificări” (mai multe detalii pe site-ul Google: https://support.google.com/android/answer/9079661?hl=en)

Pe dispozitivele Apple, trebuie doar să accesați Setări -> Notificări ->Hager -> să deselectați opțiunea „Permitere notificări” (mai multe detalii pe site-ul Apple: https://support.apple.com/fr-fr/guide/)

În ce scopuri utilizăm datele dvs. cu caracter personal?

Utilizăm informațiile dvs. personale:

 Cu acordul dvs. obținut în prealabil:

 • pentru a vă trimite informații sau promoții privind produsele noastre și propuneri de servicii;
 • pentru a înțelege preferințele dvs. și a îmbunătăți experiența dvs. și satisfacția clienților când utilizați aplicația și serviciile noastre;
 • pentru a realiza analize statistice privind utilizarea aplicației și frecvența accesării;
 • în scopul publicității bazate pe categorii de interes și pe locație.

Pentru a executa contractul încheiat cu dvs.:

 • pentru a crea contul dvs. în aplicație. Dacă alegeți să vă înregistrați prin intermediul unei rețele sociale (Facebook, Google+ etc.), în scopurile aplicației, vom colecta și vom prelucra doar numele, prenumele și adresa e-mail;
 • pentru a furniza servicii de instalare pentru dispozitivele noastre și o interfață de utilizare;
 • pentru a administra și a monitoriza stabilitatea și performanța aplicației noastre în scopul îmbunătățirii;
 • pentru prezentarea eficientă a conținutului aplicației pentru dvs. și dispozitivele dvs.;
 • pentru a permite instalatorului accesul la sistem la comanda utilizatorului de referință;
 • pentru a oferi servicii bazate pe locație;
 • pentru a vă anunța cu privire la actualizările aplicației noastre și la modificările aduse oricăror produse sau servicii pe care le oferim sau le furnizăm prin intermediul acesteia;
 • pentru a comunica eficient cu dvs. și pentru a răspunde eventualelor întrebări sau solicitări pe care le aveți.

În scopul intereselor noastre legitime: 

 • ca parte a efortului de a menține aplicația noastră în siguranță și securitate;
 • în scopuri administrative;
 • pentru a lua legătura în cazul unei reclamații;
 • pentru a lua legătura în cazul unei reclamații;
 • pentru a comunica eficient cu dvs. și pentru a răspunde eventualelor întrebări sau solicitări pe care le aveți.
 • pentru a administra și a monitoriza stabilitatea și performanța aplicației noastre în scopul îmbunătățirii;
 • pentru prezentarea eficientă a conținutului aplicației pentru dvs. și dispozitivele dvs.;
 • pentru a permite instalatorului accesul la sistem la comanda utilizatorului de referință;
 • ca parte a efortului de a menține aplicația noastră în siguranță și securitate;
 • pentru a vă trimite informații sau promoții privind produsele noastre și propuneri de servicii;
 • pentru a vă anunța cu privire la actualizările aplicației noastre și la modificările aduse oricăror produse sau servicii pe care le oferim sau le furnizăm prin intermediul acesteia;
 • pentru a înțelege preferințele dvs. și a îmbunătăți experiența dvs. și satisfacția clienților când utilizați aplicația și serviciile noastre;
 • pentru a realiza analize statistice privind utilizarea aplicației și frecvența accesării;
 • în scopuri administrative.

Soluția Hager vă este oferită prin diverse moduri:

 • Există un proces pe care puteți să îl efectuați dvs. în scopul utilizării soluției, în cadrul căruia veți crea contul dvs. personal și veți instala dispozitivele.
 • Există un proces de instalare care se efectuează împreună cu un profesionist care va configura contul dvs. și dispozitivele, cu permisiunea dvs.

Pentru informații detaliate, consultați secțiunea specifică din termenii de utilizare a soluției la care v-ați abonat.

Vom utiliza datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dvs. exclusiv în scopurile prezentate în această declarație.

Cui îi transmitem datele dvs. cu caracter personal?

Putem transmite datele dvs. cu caracter personal următoarelor categorii de destinatari:

 • afiliați, furnizori terți de servicii și parteneri Hager care îi oferă servicii de prelucrare a datelor. Aceștia pot fi furnizori de servicii de livrare a produselor, de găzduire a bazei de date, de soluții de marketing (publicitate, securitate IT, centre de apeluri, plăți etc. pentru furnizarea aplicației, asigurarea funcționării acesteia sau îmbunătățirea securității acesteia);
 • pentru aplicația noastră, partajăm datele dvs. cu Google Firebase, o filială Google care are sediul în San Francisco (CA), SUA. Puteți găsi informații suplimentare despre transferurile de date în țări terțe în Secțiunea 9 a acestei declarații;
 • orice organism de aplicare a legii, agenție de reglementare sau guvernamentale, tribunal sau altă terță parte, în cazul în care considerăm că transmiterea este necesară (i) pentru a respecta legile sau reglementările aplicabile, (ii) pentru a exercita, a stabili sau apăra drepturile noastre juridice ori (iii) pentru a proteja interesele dvs. esențiale sau interesele esențiale ale oricărei alte persoane;
 • un cumpărător potențial (și agenții sau consultanții acestuia) cu ocazia propunerii oricărei achiziționări, fuzionări sau preluări a oricărei părți a companiei noastre, cu condiția ca noi să informăm cumpărătorul că trebuie să utilizeze datele dvs. cu caracter personal numai în scopurile menționate în această declarație;
 • orice altă persoană, dacă vă dați consimțământul pentru transmiterea datelor.

6.În baza căror legi prelucrăm datele dvs. cu caracter personal?

Vom prelucra datele cu caracter personal colectate prin intermediul acestei aplicații pe baza necesității de a administra relația noastră cu dvs., pe baza intereselor dvs. legitime care vor depinde de datele cu caracter personal vizate și pe baza contextului specific în care le colectăm ori pe baza consimțământului dvs.

Dacă vă cerem să furnizați date cu caracter personal pentru a îndeplini o cerință legală sau pentru a executa un contract cu dvs., vom preciza acest lucru în momentul potrivit și vă vom informa dacă furnizarea datelor dvs. cu caracter personal este obligatorie sau nu (precum și cu privire la posibilele consecințe în cazul în care nu furnizați datele dvs. cu caracter personal). 

De asemenea, în cazul în care colectăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal în legătură cu interesele noastre legitime (sau interesele oricărei terțe părți), vă vom indica în momentul relevant care sunt respectivele interese legitime. Ne puteți cere mai multe detalii privind interesul legitim menționat.

7.Transferurile de date cu caracter personal în afara UE/SEE

Ca urmare a faptului că ne desfășurăm activitatea la nivel global, datele dvs. cu caracter personal pot să fie transferate sau prelucrate în alte țări decât țara dvs. de reședință. În unele cazuri, este posibil ca aceste țări să fie situate în afara Uniunii Europene / Spațiului Economic European (UE/SEE). Prin urmare, acestea pot avea alte legi privind protecția datelor decât legile țării dvs. de reședință.

Mai exact, serverele noastre se află în UE/SEE, dar putem să divulgăm datele dvs. cu caracter personal sau să le oferim acces la acestea entităților, furnizorilor terți de servicii și partenerilor grupului, care își desfășoară activitatea în afara UE/SEE (de exemplu, putem să utilizăm furnizori de găzduire web sau furnizori de servicii de informatică în cloud, care stochează sau accesează datele dvs. cu caracter personal în afara UE/SEE).

În astfel de cazuri, ne asigurăm că datele dvs. cu caracter personal sunt transferate în terțe țări din afara UE/SEE considerate „adecvate” de către Comisia Europeană (găsiți o listă a țărilor adecvate aici [link]) sau, în caz contrar, dacă datele dvs. cu caracter personal nu sunt trimise într-o țară care asigură o protecție adecvată, vom lua măsurile de securitate corespunzătoare pentru a garanta că datele dvs. cu caracter personal rămân protejate în timpul prelucrării în afara UE/SEE în conformitate cu legile aplicabile privind protecția. Printre aceste măsuri de securitate corespunzătoare se numără semnarea unor clauze contractuale tip stabilite de Comisia Europeană cu afiliatul, furnizorul terț de servicii sau partenerul companiei Hager din afara UE/SEE căruia îi transmitem datele dvs. cu caracter personal. Pentru mai multe informații despre transferurile de date cu caracter personal în afara UE/SEE, consultați secțiunea „Cum puteți să ne contactați?” de mai jos.

8.Cât timp vom stoca datele dvs. cu caracter personal?

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal pe durata necesară îndeplinirii obligațiilor noastre juridice, pre-contractuale și contractuale sau până când păstrarea acestora este necesară în scopul nostru legitim indicat în prezenta. De asemenea, vom păstra datele dvs. cu caracter cu excepția cazului în care ne cereți să le ștergem, în cazul în care scopul utilizării acestora necesită consimțământul dvs.

După ce scopul în care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate nu mai există sau perioada de păstrare a expirat ori dacă ne cereți să ștergem datele dvs. cu caracter personal, rețineți că putem păstra în continuare datele dvs. cu caracter personal pentru o perioadă limitată dacă acest lucru este necesar pentru a îndeplini cerințele aplicabile legale, financiare sau contabile.

Când nu mai avem niciun scop pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal, ne vom asigura că acestea sunt șterse sau anonimizate.

9.Crearea de profiluri

În anumite cazuri, putem să utilizăm datele dvs. cu caracter personal pentru a înțelege mai bine preferințele dvs. și pentru a vă furniza produse sau servicii personalizate. Nu luăm decizii numai pe baza prelucrării automate a unor astfel de date, care să aibă consecințe legale care vă privesc sau să vă afecteze într-o măsură similară. 

Google Analytics pentru Firebase

(https://firebase.google.com/)

Datele colectate ne ajută să înțelegem mai bine modul în care este utilizată aplicația și să îmbunătățim serviciul. Toate adresele IP sunt stocate exclusiv sub formă anonimă. Prin urmare, datele colectate nu pot fi utilizate pentru identificarea personală a utilizatorilor.

Informații suplimentare despre Google Firebase și protecția datelor pot fi găsite aici: https://www.google.com/policies/privacy/

10.Cum protejăm datele dvs. cu caracter personal?

Ne angajăm să garantăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal. Utilizăm măsuri de precauție stricte pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal din aplicația noastră, prin aplicarea unor măsuri de securitate tehnologice, fizice și administrative, cum ar fi soluțiile firewall și proceduri de securitate dezvoltate cu atenție pentru cazuri precum cele în care introduceți informații confidențiale (cum ar fi datele de conectare sau informațiile trimise în aplicație). Criptăm transmiterea informațiilor respective utilizând tehnologia Secure SocketLayer (SSL). Aceste tehnologii, proceduri și alte măsuri sunt utilizate pentru a oferi certitudinea că datele dvs. cu caracter personal rămân în siguranță, securizate și vor fi disponibile numai pentru dvs. și persoanele pe care le-ați autorizat să acceseze datele dvs. cu caracter personal. Cu toate acestea, nicio transmitere prin internet, e-mail sau altă cale electronică nu este complet sigură sau lipsită de erori. Prin urmare, trebuie să decideți cu grijă ce informații ne trimiteți în acest fel.

11.Protecția minorilor

Serviciile pe care le furnizăm în această aplicație nu sunt destinate persoanelor sub 16 ani. Dacă aveți sub 16 ani, nu descărcați această aplicație.

12.Cum puteți să vă dezabonați de la marketingul direct?

Utilizăm informațiile pe care ni le furnizați (inclusiv adresa dvs. e-mail) în scopuri de marketing direct. Mai exact, când utilizați aplicația, dacă acceptați notificările push, putem să vă trimitem oferte promoționale privind produsele și serviciile noastre prin notificări push. Dacă nu doriți să mai primiți notificări push despre ofertele promoționale Hager, puteți dezactiva acest serviciu modificând setările dispozitivului dvs. mobil sau setările aplicației prin deselectarea casetei corespunzătoare din aplicația mobilă Hager, adică secțiunea „Profilul meu > Setările mele” din aplicația mobilă Hager.

Pe dispozitivele Android, trebuie doar să accesați: -> Pe dispozitivele Android, trebuie doar să accesați: Setări → Setări generale/personale → Gestionarea aplicației → apoi căutați aplicația dvs. mobilă Hager → deselectați opțiunea „Afișare notificări”.

Pe dispozitivele Apple, trebuie doar să accesați Setări -> Notificări -> aplicația dvs. Hager ->deselectați opțiunea „Permitere notificări”.

13.Drepturile și opțiunile dvs.

Aveți următoarele drepturi privind protecția datelor:

 • puteți solicita accesul la datele dvs. cu caracter personal și obține o copie a acestora;
 • de asemenea, puteți solicita ca orice fel de date cu caracter personal care sunt incorecte sau incomplete să fie rectificate sau completate;
 • puteți solicita ca datele dvs. cu caracter personal să fie șterse în anumite condiții legale (de exemplu, când datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru atingerea scopurilor în care informațiile au fost colectate inițial); 
 • în plus, puteți să vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, să ne solicitați să restricționăm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal sau să solicitați portabilitatea datelor dvs. cu caracter personal, în anumite condiții legale;
 • aveți dreptul să vă dezabonați de la comunicările de marketing electronic pe care vi le trimitem, în orice moment și în mod gratuit. Puteți exercita acest drept printr-un clic pe linkul „dezabonare” sau „renunțare” din e-mailurile de marketing pe care vi le trimitem.  Pentru a vă dezabona de la alte forme de forme de marketing (cum ar fi prin poștă sau telemarketing), contactați-ne utilizând datele de contact furnizate în secțiunea „Cum puteți să ne contactați?” de mai jos;
 • în mod similar, dacă am colectat și am prelucrat datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs., puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment.  Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării efectuate de noi pe baza consimțământului dvs. înainte de retragere. Nu va afecta nici prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal efectuată în baza unor temeiuri legale privind prelucrarea, altele decât consimțământul;
 • aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritate de protecție a datelor, cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs. cu caracter personal de către noi. Pentru mai multe informații, contactați autoritatea responsabilă de protecția datelor în cazul locuinței dvs. sau locului dvs. de muncă obișnuit dând clic aici. Datele de contact ale autorităților de protecție a datelor din Spațiul Economic European, Elveția și anumite țări din afara Europei (inclusiv SUA și Canada) sunt disponibile aici.

De asemenea, puteți să solicitați închiderea contului dvs. în orice moment, contactându-ne în modul descris mai jos sau dând clic pe „Ștergerea profilului meu” în secțiunea de preferințe a aplicației. Luați cunoștință de faptul că odată ce dezinstalați aplicația, nu veți putea utiliza anumite funcții ale aplicației.

Puteți exercita oricare dintre drepturile de mai sus în orice moment. În acest scop, contactați-ne în modul descris în secțiunea „Cum puteți să ne contactați?” de mai jos. Vom răspunde solicitării dvs. în conformitate cu legile aplicabile privind protecția datelor.

14.Linkuri externe

Dacă oricare dintre secțiunile acestei aplicații vă oferă linkuri către site-uri terțe părți, aceste site-uri nu funcționează în baza acestei declarații. Vă recomandăm să consultați declarațiile de confidențialitate publicate pe site-urile respective, pentru a înțelege procedurile acestora de colectare, utilizare și divulgare a datelor cu caracter personal.

15.Actualizările acestei declarații

Ocazional, putem să actualizăm această declarație de confidențialitate în urma unor schimbări produse în domeniul legal, tehnic sau economic. Când actualizăm declarația noastră de confidențialitate, vom lua măsurile corespunzătoare pentru a vă informa, în funcție de importanța modificărilor pe care le facem. Vom solicita consimțământul dvs. pentru orice fel de modificări semnificative aduse declarației de confidențialitate, dacă acest lucru este prevăzut și în cazurile în care este prevăzut de legile aplicabile privind protecția datelor.

Puteți vedea data celei mai recente actualizări a declarației de confidențialitate, verificând data menționată în secțiunea „cea mai recentă actualizare” de la începutul acestei declarații de confidențialitate. 

16.Cum puteți să ne contactați?

Dacă aveți orice fel de întrebări, probleme sau reclamații privind această declarație sau privind modul în care prelucrăm datele dvs. cu caracter personal ori dacă doriți să vă exercitați drepturile menționate mai sus, contactați-ne completând acest formular de solicitare.

You always want to stay up to date? Then register for our newsletter and decide for yourself which topics we should inform you about.